اولا باید مشخص شود این وثیقه اگر فقط بابت دیه بوده سراغ آسیب دیده رفته و اقرارنامه را مبنی بر دریافت حق اش بگیرید
میتوانید با ارائه گواهی انحصار وراثت و مدارک هویتی پدرتان از دادگاه صادرکننده حکم یا اجرای احکام کیفری بخواهید که آخرین وضعیت پرونده و حکم نهایی را به شما اعلام کند. پرونده به بایگانی راکد رفته است، باید درخواست کنید که پرونده از بایگانی خارج شود و بررسی شود که آیا پرونده مختومه شده یا هنوز وثیقه در سیستم قضایی ثبت است. شرکت واحد یا بیمه مربوطه استعلام کنید که آیا کلیه خسارتهای محکومیت پرداخت شده یا خیر. شعبهای که وثیقه در آن قرار داده شده بود مراجعه کنید و درخواست فک وثیقه بدهید.
بیست و سه سال از پرونده میگذرد و تا الان به نظر میرسد که طبق بند ه از ماده 6 دستورالعمل ماده 15 اصلاحی آییننامه اجرایی بند الف ماده 131 برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران؛ پرونده خمیر و امحاء شده باشد و دیگر، فیزیکی از پرونده باقی نمانده باشد.بنابراین پرونده الکترونیک باقی مانده است و شما میتوانید تقاضای این پرونده را داشته باشید تا با بررسی نمودن این پرونده توسط مقام ذیصلاح، در نهایت منجر به آزادسازی ملک مشارالیه شود. در ابتدا شما میبایستی دادخواست به خواسته تقاضای صدور گواهی حصر وراثت را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی به ثبت برسانید تا منجر به دریافت گواهی حصر وراثت شود و سپس به دنبال آزادسازی ملک باشید.
درخواست خود را به صورت کتبی بعنوان ورثه اعلام نمائید درصورت تمایل گزینه تماس تلفنی را انتخاب نمائید
یکی از وراث به وکالت از سایرین با ارائه گواهی حصر وراثت با ارائه لایحه درخواست رفع بازداشت ملک را ارائه کنند با توجه به اینکه پرونده در بایگانی راک است بنطر حکم اجرا شده وپرونده مختومه شده
نیاز به ارائه توضیحات بیشتر دارد
باید مستندات شما را دید و بررسی کرد
باید وکیل داشته باشید و پرونده رویت شود
باید مستندات شما بررسی شود
با سلام از طریق شعبه باید با اجرای احکام هماهنگ بشید تا از بایگانی راکد به اصل پرونده دسترسی پیدا کنید و در صورت داشتن مدارک مبنی بر پرداخت دیه ، دستور رفع توقیف منزل پدری تان را اخذ نمایید
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.