مشاوره حقوقی رایگان - ترک خانه

همسرم دوسال قبل تمام طلاهایی که برای سرمایه و اینده فرزندانم خریده بودم رو به کمک برادرهاش زمانی که من خانه نبودم برده بود که بعد از طی مراحل دادگاه قبل از اینکه منجر به صدور حکم بشه با پادر میانی بزرگان برگشت و طلا ها رو مثلا اورد اما مقداری شو فروخته بودند و کم کم در ریاین مدت الباقی طلاها رو هم فروختن و بجای همشون بدل تهیه کردن و بعد از یک جرو بحث صوری بدلها رو گذاشت و از خونه رفت که پس از چند روز فهمیدم همش بدلیه الان 5 ماهه رفته من شکایت کردم اما متاسفانه نتیجه نگرفتم مجددا اعتراض دادم و نمیدونم که نتیجه خواهد دادیا خیر البته

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

سوال خودرا مشخصا مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگر طلاها موجود باشد و شما واکتور خرید دارید میتوانید انها را مطالبه کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پرسش کلی است.در صورت تمایل تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود نیازمند گفتگو و بررسی است در صورت نیاز تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید با استناد به طلاهای بدلی دفاع مناسبی در مرجع تجدید نظر داشته باشید