مشاوره حقوقی رایگان - میزان حق الوکاله برای فروش ملک

با سلام، یک ملک موروثی است که انحصار وراثت هم شده و دارای سه سند تک برگ به نام وارثین هست. وارثین ساکن ایران نیستند و میخواهند ملک را بفروشند. اگر بخواهند یک وکیل بگیرند که خانه را برایشان بفروشد حق الوکاله چقدر است؟ وارثین با هم در توافق کامل هستند و هیچ مشکلی برای فروش خانه نیست. فقط باید کسی باشد که در ایران کارهای دفتر املاک و کارهای اداری و دفترخانه را انجام دهد. میخواستم بدانم حق الوکاله ی ایشان چطور محاسبه میشود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سابقه و اطلاعات و نوع کار و یا شهر وقوع ملکها و مراحل می تواند متفاوت باشد پیششنهاد میکنم یک تماس با بنده داشته باشید

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما

معمولا در اینگونه موارد براساس توافق انجام میگیرد .

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

کاملا توافقی است که نباید مبلغ زیادی باشد و لازم نیست که حتما وکیل دادگستری باشد

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در اینگونه موارد براساس توافق انجام میگیرد .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

توافقی میباشد در صورت نیاز مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

در اینگونه موارد براساس توافق انجام میگیرد .