مشاوره حقوقی رایگان - حق الوکاله وکیل

با سلام سال 97 هشتصد میلیون تومان دادخواست دادم علیه یک نفر به عنوان مطالبه وجه
و تا الان 60 میلیون پول دادم به وکیل و تسویه کردم.
حالا رای قطعی صادر شده.
و وکیل میگه باید ده درصد از کل مبلغ با احتساب دیرکرد به عنوان حق الوکاله وکیل بهم بدی.
شاید مبلغ با دیرکرد یک میلیارد و هفتصد بشه.
یعنی اون 60 میلیون که دادم و تسویه کردم.
حساب نیست.
باید دوباره ده درصد ببره؟

پاسخ ها :

مهدی جلاليان

مهدی جلاليان :

باسلام
شرايط پرداخت شما بستگي به توافقات و قرارداد مالي شما دارد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا باید مشخص بشود که آن 60 میلیون بابت هزینه دادرسی بوده یا بابت حق الوکاله وکیل شما کلا باید 5 درصد از محکوم به را پرداخت نمایید مگر توافق جداگانه کرده باشید و
و شما میتوانید از وکیل بخواهید که دادخواست جداگانه مطالبه هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را به طرفیت محکوم علیه اقامه نماید و سپس

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

60میلیون بابت هزینه دادرسی یا وکالت؟از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ابتدا باید مشخص بشود که آن 60 میلیون بابت هزینه دادرسی بوده یا بابت حق الوکاله وکیل شما کلا باید 5 درصد از محکوم به را پرداخت نمایید مگر توافق جداگانه کرده باشید و و شما میتوانید از وکیل بخواهید که دادخواست جداگانه مطالبه هزینه دادرسی و حق الوکاله وکیل را به طرفیت محکوم علیه اقامه نماید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وکیل ملزم است نسخه ایی از قرار داد را به شما بدهد . قرارداد را مطالعه و ببینید دستمزد وی را چگونه تعیین و توافق کرده اید