مشاوره حقوقی رایگان - موسسه آموزشی ...

سلام خسته نباشید... من چند ماه پیش با اصرار و متقاعد کردن این موسسه قبول کردم و خرید کردم مبلغ پنج میلیون واریز کردم و گفتن چهار تا پنج روز دیگه میرسه دستت... پنج روز شد 25 روز و دستم رسید ... گفتن موسسه کامل پکیج رو ارسال می‌کنه همراه کتاب تست و جزوه و دی وی دی های کامل ....اما وقتی دستم رسید فقط دی وی دی بود و هیییچ کتابی نداشت... وقتی مرتب کردم دیدم ناقص ارسال شده و اصلا کامل نیست ... پیگیری کردم گفتن شما مبلغ پنج تومن واریز کردی و قیمت پک کامل بیشتر بوده در حالی که روز اول که تماس گرفته بودن واسه اصرار و این حرفا گفتن پنج تومن واریز کنین واسه پک کامل ...
چند روز گذشت و دی وی دی ها رمز داشت و باید تو سیستم فعال میکردم ...از این دی وی دی های ناقص و پک بدون کتاب چند دی وی دی اصلا باز نشد و حالا یا خالی بود یا مشکل داشت و هرچی ...بهشون که اطلاع دادم هی پشت گوش انداختن و اصلا پاسخ درستی به من ندادن و هی میگفتن با این شماره تماس بگیر تماس میگرفتم میگفتن با این شماره تماس بگیر و..... همش طفره میرفتن و واقعا هم وقتم هم پولم به باد رفت

پاسخ ها :

استرداد وجه از موسسه آموزشی