مشاوره حقوقی رایگان - ایا میشه به حکم اجرای احکام اعتراض کرد

سلام من سال 84.3 از یه شخص یه سفته 100 میلیونی گرفتم جای طلب که قرار بود تواین تاریخ پس بده که نداد بعد یکسال من شکایت کردم تاریخ 85.6 تا اینکه بالاخره دیروز حکم دادن کل طلب با دیرکرد حق وکیل وهزینه های دادرسی 431 میلیون باید این اقا به من بده با احتساب تورم غیر این مبلغ باید چجوری حساب مبشه وچه میزان باید باشه توروخدا کمکم کنید کل زندگیم این پول بوده دادم به این اقا. ممنون میشم بهم بگید چجوری میتونم اعتراض کنم ایا این مبلغ درست هستش

پاسخ ها :

اعتراض به حکم اجرای احکام اجرای احکام