مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از حکم‌ اجرای احکام

با سلام. اجرای احکام، حکمی صادر کرده که باعث شد زمین پدر من را بدون نگاه کردن به حق اعتراض از طرف جناب آقای *** رفیق دوست و وکیلش، زمین پدرم را با حکم اجرای احکام کهریزک مصادره کردند.
آیا در حال حاضر میتوان از آن حکم ناعادلانه شکایت کرد؟
تشکر.

پاسخ ها :

هادی میرزایی

جناب آقای هادی میرزایی :

سلام اجرای احکام حکم صادر نمی نماید بلکه احکام صادره از محاکم دادگستری را اجرا می کند صرفاً مجری اجرای حکم می باشد در صورتی که ذینفع باشید می توانید تقاضای رسیدگی تحت عناوین ورود ثالث اعتراض ثالث و عادی دادرسی نماید