مشاوره حقوقی رایگان - عدم پرداخت باقی ثمن معامله

سلام یه ماشین فروختم با بافروشنامه دستی و یه شاهد که بخش بیشتر پول رو زمان معامله دریافت و بقیه رو بر اساس اعتماد توافق و مکتوب کردیم و برگ سبز و سند قطعی رو تحویل ندادم. خریدار کمی ما رو بازی داد و الان به بهانه یکسری عیوب و فاکتور خرج کردها از پرداخت باقی ثمن سرباز زده...
البته طبق تاریخ مقرر ثبت حضور و پیش نویس در دفترخونه رو انجام دادم.
برای گرفتن طلبم یا استفاده از حق فسخ یا توقیف خودرو بهترین راه حل چیه؟

پاسخ ها :

عدم پرداخت باقی ثمن معامله