مشاوره حقوقی رایگان - شهادت متقابل

سلام در یک پرونده بنده به عنوان شاهد به نفع آقای م هستم در پرونده دیگری در همان شعبه که برای شکایت از طرف بنده است آقای م را به عنوان شاهد معرفی کردم
آیا اینکه هر دو در دو پرونده متفاوت شاهد یکدیگر هستیم امکان اینکه قاضی احتمال تبانی و تعارض منافع بدهد هست یعنی شهادت هر دو بی اعتبار شود؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خلاف قانون نیست اما ممکنه طرف شما بتونه ثابت کنه که تبانی کردید ونهایتا بستگی به نظر قاضی دارد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید