مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام شورای حل اختلاف

سلام خسته نباشید
من شکایت کرده بودم بخاطر پول و حلقه طلا و قاضی هم رای موافق داد حالا رفتم اجرای احکام واسه جلب بهم گفتن طرف مقابلت هم شکایت کرده بخاطر پول و دستبند طلا . ما بهت حکم جلب نمیدیم تا زمانی که دستبند و پول طرف مقابل ندی چیزی نمیتونی بگیری منم گفتم اون یه پرونده دیگه اس چرا با این مرتبطش میکنید میگن کارمون قانونیه
خواستم بپرسم واقعا این کار قانونیه
ممنون مرسی

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر درخواست طرف مقابل از طریق لایحه ب شعبه داده باشد بله قانونیه

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

دو پرونده جداست مگر اینکه در یک رای نسبت به هر دو مورد حکم قطعی صادر شده باشد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قانونیه این موارد با هم ارتباط مستقیمدارند

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

ظاهراً توقف اجرای حکم را اخذ نموده است و در صورتیکه توقف اجرای حکم صادر شده باشد حکم تا تعیین تکلیف پرونده جدید متوقف خواهد شد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ارتباطی به یگدیگرندارد نیازمند گفتگوست