مشاوره حقوقی رایگان - تعیین وضعیت جبهه پدر برای سربازی

سلام و عرض ادب . پدر من سال 63 هفت ماه در کردستان داوطلبانه و از سال 65 تا 67 بیست و سه ماه در سپاه کرمانشاه دوران خدمتشو گذرونده البته یک ماه آخر این بیست و سه ماه رو انتقالی گرفته به شهر خودش یعنی بوکان استان آغ ،بعد از اتمام دوران خدمتش در همان بوکان یک برگه‌ای بهش دادن تحت این عنوان که تا زمان صدور کارت اعتبار داره ، بعد از گذشت مدت مذکور به پرسنلی سپاه بوکان مراجعه کردند که گفتن مدارک شما در درگیری های اون زمان سوخته و موجود نیست ، بعد از یکی دو هفته رفت و آمد و پیگیری نتیجه‌ای حاصل نشده و مدارک از بین رفته ، بعداً مسئول پرسنلی سپاه بوکان پیشنهاد داده که یک عفو از نهاد رهبری آمده که یحتمل شامل شما میشود، پدرم پیگیری کردند ، شامل عفو شدند و کارت معافیت گرفته‌اند و دیگه بعد از اون تاریخ پیگیر پرونده نشدند الان من می‌خوام برای کسری خدمت این سوابق رو پیدا کنم به سپاه بوکان مراجعه کردم مثل اینکه روی سیستم فقط سوابق اون هفت ماه موجوده بقیه‌ش نیست ،توی سپاه شهرستان خودمون به ما گفتن که با این هفت ماه شامل ایثارگری میشه و کارت هم صادر میشه ،اما من دنبال گرفتن سوابق سی ماه هستم ، البته پدرم خوشبختانه از مدارک ، برگ اعزام ،تسویه حساب از کرمانشاه و چندین برگه مرخصی که داشته کپی گرفته و همشون موجوده ،الان من برای برای گرفتن این سوابق باید از چه طریقی اقدام کنم ؟؟ احتمال اینکه بشه کاری کرد چقدره ؟؟ و آیا اینکه پدرم کارت معافیت داره روی این جریان تاثیر منفی داره یانه ؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام از مرجع مربوطه می بایست جویا و سوال نمایید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق ارگان های مربوطه پیگیری کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

سه چهارم حضور داوطلبانه پدر شما در مناطق عملیاتی جنگی که حداقل باید 6 ماه محاسبه گردد جزء مشمولین ایثارگری خواهد بود