مشاوره حقوقی رایگان - صلح نامه

با سلام و خسته نباشید
مدتی است که مادرم بر اثر سکته مغزی فلج شده است و من وخانومم از ایشان پرستاری میکنیم با وجو دو خواهر و برادر بزرگتر و با وجود زنده بودن پدرم و مادرم در حال حاضر به مشکلات و اختلاف افتاده اند من با پدر مادرم در طبقه جداگانه زندگی میکنیم هفته پیش پدرم بدون هیچ زمینه ای گفت که برو دو دانگ از خانه را به نام خودت کن باشد به عنوان مزد زحمات خودت و زنت فقط کسی از بچه ها خبر دار نشود من هم سریع رفتم با پدر محضر یه وکالت دو دانگ گرفتم و امضا کرد و سند رو بردم دفاتر اسناد برای قطعی
الان از شما سوال دارم که فقط همین سند کافی است با وجود 79 سال سن پدرم بعد ها برای من مشکل نمیشود که سر پدر را گول زدم یا باید یه صلح نامه های یا قولنامه ای هم باشد ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

این سند قانونا کفایت میکند ولی ممکن است بعدها ورثه ادعا کنند که باتوجه به سن پدر در این هنگام محجور بوده بهتر است یه گواهی سلامت در این تاریخ برای پدر بگیریدو عدم حجر

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

پس از تنظیم سند به نام شما دو دانگ متعلق به شماست . اگر پدر شما سابقه الزایمر یا افسردگی شدید و سایر بیماریهای مرتبط را نداشته باشند مشکل ساز نخواهد بود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهار نظر دقیق حقوقی مستلزم بررسی اسناد و توضیحات بیشتر خواهد بوددرصورت تمایل از پنل تلفنی تماس حاصل فرمایید