مشاوره حقوقی رایگان - سرپرستی و کفالت خواهر توسط برادر کوچکتر

سلام و عرض ادب
پنج برادر و دو خواهر هستیم که پدر و مادرشان به رحمت خدا رفتند به جهت سکونت برادر کوچکتر در خانه پدری کفالت خواهر 50 ساله معلول ذهنی را به ایشان واگذار کردیم
در حال حاضر از شرایط نگهداری خواهران راضی نیستیم چگونه میتوان کفالت ایشان را ابطال و به نام بنده که برادر بزرگتر هستم انتقال دهیم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

از طریق همان مرجعی که سرپرستی ایشان را تایید نموده است موضوع را پیگیری کنید