مشاوره حقوقی رایگان - تغییر سرپرست

سلام. بنده یک دختر مجرد 25 ساله هستم که ازدواج نکردم و یک برادر تنی دارم و پدر و مادرم سال ها هست از هم جدا شدند و پدرم ازدواج کرد و صاحب فرزند است و مادرم هم فوت شده است.
برادر تنی ام به خاطر در قید حیات بودن پدرم نمیتواند کفیل من بشود و از سربازی معاف شود و من تنها هستم.
پدرم معتاد است و حتی زندانی و دارای حکم است و یکی از بچه هایی که از ازدواج مجدد با او هست را معتاد کرده است. آن بچه 7ساله است.
میخواهم بدانم میتوانم صلاحیت سرپرستی را از پدرم به برادر تنی ام که با من زندگی میکند، انتقال بدهم و برادرم را معاف از سربازی کنم؟

پاسخ ها :

تغییر سرپرست صلاحیت سرپرستی سرپرستی خواهر توسط برادر معافیت کفالت خواهر معافیت سربازی سربازی