مشاوره حقوقی رایگان - سلام وقت بخیر من 29 سال سن دارم و شاغلم من یک برادر 45 ساله مجرد دارم که با ما زندگی میکنه

سلام وقت بخیر

من 29 سال سن دارم و شاغلم من یک برادر 45 ساله مجرد دارم که با ما زندگی میکنه سوالم اینه اگر پدرم فوت کند برادرم میتونه ادعایی مبنی بر سرپرستی داشته باشه ؟ چون اگر پدرم فوت کنه من یک لحظه نمیخوام با برادرم زیر یک سقف باشم

پاسخ ها :

رضا  زرين صدف

جناب آقای رضا زرين صدف :

با درود. خیر . سرپرستی معنی ندارد . مگر در خانه محجور باشد که حم سرپرستی را دادستان صادر کند آن هم به شرط رعایت مصلحت محجور.