مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن شناسنامه برای نوزاد

باسلام من چند روز پیش در این مورد سوال پرسیدم ولی هنوز جوابی نگرفتم. خواهر من با مردی ازدواج کرد که دو تا شناسنامه داشت و یک همسر و یک فرزند در یک شناسنامه ثبت شده بودند. اما در یک شناسنامه دیگه ثبت نشده بودن و با همون شناسنامه با خواهر من ازدواج کرد و ثبت رسمی شد. حالا یک فرزند به دنیا آوردن که ثبت احوال اجازه صدور شناسنامه نمیدن چون میگن دوتا شناسنامه وجود داره و‌یکیش قطعا تقلبیه. حالا تکلیف گرفتن شناسنامه برای نوزاد چیه.لطفا پاسخگو باشید

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اسم نوزاد باید در شناسنامه اصلی ذکر بشود البته

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

الزام به اخذ شناسنامه به طرفیت ثبت احوال و پدر مطرح نمایید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اسم نوزاد باید در شناسنامه اصلی ذکر بشود