مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با زن افغانی

سلام من و همسرم که افغانی هست 3 ساله که تو عقدیم برای گرفتن شناسنامه خیلی منتظر شدیم و دوندگی کردم. حالا که شناسنامه براش گرفتن گفت که طلاق میخام منم به اسرار زیاد و ناسازگاریش قبول کردم. حالا میخام بدونم میتونم شناسنامه رو ازش پس بگیرم. فکر میکنم از اول دنبال شناسنامه بود نه زندگی

پاسخ ها :

افشانی           زهره

افشانی زهره :

سلام.خیر .تابعیت از مسائل حاکمیتی هست و مربوط به کشور است

پرسشگر :

سلام چه راهی هست برای گرفتن شناسنامه

بهجت  اسماعيلي

سرکار خانم بهجت اسماعيلي :

سلام. پس گرفتن شناسنامه راهکار مناسبی نیست ممکن است خودش اقدام نماید .

پرسشگر :

سلام ببخشید اگه راهی هست برای پس گرفتن به من بگید از چه طریقی می تونم اقدام کنم با تشکر از زحمات فراوان شما

پرسشگر :

سلام اینجا از سادگی من سو استفاده شده چه راهی واسه من پیشنهاد میدید که حقمو از این خانم بگیرم

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

خير
فقط مراتب را به اتباع امور بيگانه
و پليس اطلاع دهيد