مشاوره حقوقی رایگان - نحوه حسابرسی از حساب‌ های مجتمع مسکونی

سلام
آیا در صورت مشاهده سوء استفاده‌ مدیر مجتمع از محل شارژ پرداختی ساکنین یک واحد شخصا میتونه درخواست حسابرسی بکنه، در صورت توانستن مراحل آن چگونه است؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

وظیفه مدیر ارایه ریز حسابهاس میتوانید در صورت عدم ارایه از او شکایت کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

می توانید درخواست بیلان و هزینه‌ها را از مدیر ساختمان بخواهید