مشاوره حقوقی رایگان - شکایت زوجه به ادعای دروغین زوج

سلام
آیا اگر زوج در روند الزام به تمکین زوجه باکره متهم شود و به حکم اعتراض کند و ادعا کند که با زوجه روزها وشب هایی را زیر یک سقف بوده و زوجه باکره نیست و درخواست دوباره بررسی پزشکی قانونی و اعتراف شاهدان را داشته باشد در صورتی که تمام ادعا ها دروغ است و اصلا دختز حتی یک شب هم نبو ده که با زوج بوده یاشد وپزشکی قلنونی هم دختر بودن ایشان را تایید کند آیا دختر به خاطر این ادعا دروغ می تواند از زوج شکایت کند واین شکایت کمک می کند که قاضی خودش طلاق زوجه را بدهد و زوجه هم به خاطر این یاوه گویی ها ادعای شرف کند ؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

زوج در مقام دفاع از خود انرامطرح نموده است و به صرف دفاع زوج نمی توان آن را در مظان اتهام قرار داد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. جرمی واقع نشده صرف دروغ قابل شکایت نیست.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیازبا بنده تماس بگیرید