مشاوره حقوقی رایگان - بیمه اختیاری با وجود برقراری مستمری

سلام وقت بخیر، من دختری مجرد هستم که مستمری بگیر پدر مرحومم میباشم، اگر تقاضای بیمه اختیاری کنم و برقرار شود ایا مستمری پدرم که مدت 7سال است بدلیل فوت ایشان به بنده پرداخت میشود قطع میشود یا خیر؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

تا زمانیکه مستمری بازنشستگی بیمه به شما تعلق نگیرد مستمری پدر قطع نمیشود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

صرف درخواست بیمه اختیاری و پرداخت حق بیمه به منزله اشتغال و درآمد نیست وحق قطع حقوق مستمری شما را نخواهیم داشت