مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

با سلام بنده طلبی از کسی داشتم چک بود از اداره ثبت اقدام کردم ماشین در فکن رهن داشت ازادش کردم و مزایده خودم برداشتم تعویض پلاک کردم سند هم اداره ثبت برام تنظیم کرد

بعد مدتی ابلاغیه اومده که شخصی از من شکایت کرده که مالک خودرو است
با مطالعه پرونده متوجه شدم
طرفی که ازش چک داشتم و ماشین به اسم خودش در فک رهن بوده قبل توقیف بنده یه قولنامه دستی با برادرش گذاشته رو پرونده که به برادرش فروخته واریزی هم داره و شاهد پدرش بوده بعد برادر ایشان در زمان توقیف به شخصی دیگه قولنامه کرده‌‌ میخوام بدونم ایا کسی که با قولنامه پیش میره بدونه تعویض پلاک هرگونه توقیفی که رو پلاک بیاد مقصر مالک اصلیه .. دیگه به من ربطی نداره؟ مشکلی برام پیش نمیاد؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به هر جهت تحت شرایطی ممکن است مشکلاتی ایجاد شود

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

به هر جهت تحت شرایطی ممکن است مشکلاتی ایجاد شود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

به هر جهت تحت شرایطی ممکن است مشکلاتی ایجاد شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به هر جهت تحت شرایطی ممکن است مشکلاتی ایجاد شود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت روند رسیدگی را با جدیت پیگیری کنید