مشاوره حقوقی رایگان - حقوق مستمری

با سلام
بعد از فوت پدر خانواده
حقوق بازنشستگی مرحوم به مادر و دختر میرسد.
اگر یک شماره کارت به اسم مادر فقط داده شود و یا دو شماره کارت یکی برای دختر و یکی برای مادر داده شود
در مبلغ کلی تفاوتی ایجاد میشه؟
یعنی برای دختر مجردی که دارن مبلغ بیشتری تعلق میگیره؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر تفاوتی ندارد ولی بهتر است مستمری توسط هر دو نفر گرفته بشود

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام خیر تفاوتی ندارد ولی بهتر است مستمری توسط هر دو نفر گرفته بشود

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

خیر اما بهتر ست هر کدام جداگانه گرفته شود‌

حامد ملک زاده

جناب آقای حامد ملک زاده :

سلام : نظر به اینکه پاسخ به سوال شما نیازمند توضیحات کامل از جانب شما میباشد خواهشمند است در صورت تمایل اقدام به مشاوره تلفنی نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام خیر بهتر است مستمری توسط هر دو نفر گرفته شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام خیر تفاوتی ندارد ولی بهتر است مستمری توسط هر دو نفر گرفته بشود

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تفاوتی ندارد ولی بهتر است جداگانه دریافت شود