مشاوره حقوقی رایگان - خریداری خودرو نقدی که لیزینگ بود.

سلام. احتراما اینجانب نوروزسال92مبلغ 17میلیون تومان که برادرم درخواست دزدپرداخت نمودم.مدتی یک هفته درخواست پولم را کردم گفت من یک کار تجاری راه اندازی کردم صبرکن من متعهدمیشوم چندین برابر پولت را پرداخت کنم.گذشت اواخر تیرماه تابستان 95بودکه پدرم به من زنگ زد گفت بیا کارت دارم رفتم دیدم یک خودرو405 مدل 94دست دوم رکیک آقابعنوان راننده آورده با مدارک کارت و بیمه گفت برادرت گفت این خودرو بجای بدهیم.چون ایشان دریک استان دیگر کار میکرد.پس ازمدتی دوباره درخواست پول کرد 18میلیون تومان بهش دادم گفتم خودرویی که فرستادی همان موقع بردم قیمت کردم 22حداکثرشایدفروش بره.قرارگذاشتم ماهی یک میلیون تومان این پول را برگرداند.نهایت زمستان 96اصرارکردم صندوقدار آورد دیدم خودرو را با پیش پرداخت6میلیون تومان خریده گفت این کلاهبرداری هست جواب که من اقساط پرداخت کردم گفتم دفترچه اقساط بیار بهانه ...آورد بنده اجبارا برگشتم به شهرومنزل سپس رفتم پیش پدرم گفتم من بشما اعتمادکردم که نتیجه اش دعوا و یک خودرودیگرم بعلتی آتش گرفت.چندین بار گفتم حدس میزنم قسطی پرداخت نکرده بااین کار هم جواب بدهیش را....وهم ترس ازتوقیف خودرو.اعلام کردم حداقل دفترچه اقساط رابیاوریدیک فکری کنید اینجوری هرروزدیرکردوجریمه میشود ضمنا چک ضمانت که به ایرانخودروداده از شخص دیگریست که آه در بساط ندارد.نهایتا باتوجه به افزایش قیمت خودرو چند شب پیش اعلام کردند چندتاقسط پرداخت شده.وازمن درخواست 30میلیون پول دیگرکردند.5سال ماشین پیش من بود اما از ترس توقیف نتوانستم استفاده کنم وزیرآفتاب پوسید.از وکلای محترم بابت متن طولانی عذرخواهی میکنم.ودرخواست راهنمایی دارم.چون برادرم و پدرم....درخواست 30میلیون تومان دارند.باتشکر از زحمات شما هستم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اظهارنظر دقیق حقوقی نیازمند بررسی مدارک و اسناد می باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام پیشنهاد می شود یک وقت مشاوره اخذ نمایید و تماس بگیرید تا در خصوص موارد مختلف راهنمایی شوید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ارائه پاسخ صریح و قانونی نیاز به بررسی جزئیات موضوع است