مشاوره حقوقی رایگان - چاه عمیق

با سلام. 20سال پیش یک چاه عمیق شراکتی زدند و پدر من هم شریک شده و تمام هزینه ها را هم پدرم خودش داده ولی تو پروانه چاه عمیق اسم پدربزرگم رو ثبت کرده و توی 4هکتار زمینی که مال پدربزرگم هست کشاورزی میکنه و 20 سال هست که در دست پدرم هست، پدربزرگم فوت کرده و 6تا فرزند داره ، 4تا از اونها قبول کردند و میگن که ما هیچ حقی از آب چاه عمیق نداریم ولی یکی از عموهام میگه من هم سهم دارم و سهمم رو میخوام، در ضمن پدرم یک قولنامه ای هم نوشته و همه برادر و خواهر هاش امضا و اثر انگشت زده اند که هیچ سهمی از آب چاه عمیق ندارن،
حال آیا عموم که میگه منم سهم دارم میتونه سهمی از آب داشته باشه؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر عموی شما از زمین های اطراف چاه سهم داشته باشد به نسبت زمین ها حق آبه نیز دارد.

زهرا  زارعي

سرکار خانم زهرا زارعي :

سلام اگر به اسم پدربزرگ ثبت شده عموی شما به عنوان یکی از وراث دارای حق وسهم می باشد مگر اینکه به توافق برسید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت همه شرکا در چاه هم سهم دارند

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

اگربه اسم پدربزرگ ثبت شده عموی شما به عنوان یکی از وراث دارای حق وسهم می باشد مگر اینکه به توافق برسید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

در هر صورت همه شرکا در چاه هم سهم دارند