مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل مال غیر

با سلام
من در سال گذشته خودرو خود رو در مقابل چک مشروطی به کسی واگذار کردم که چک وی بی محل بود و درخواست فسخ معامله کردم و تایید شد اما شاکی ثالثی که همدست وی بود چندین بار شکایت الزام به سند کرد که آنهم از سوی دادگاه تجدید نظر استان رد شد و حکم بر استرداد عین مال و بی حقی خواهان صادر شد. اما اکنون شاکی ثالث که خودرو ر در تصرف خود دارد آن را مخفی کرده و نمی دهد. من چگونه می توانم آن را پس بگیرم و ضرر زیان 14 ماه را مطالبه کنم؟

پاسخ ها :

دادراه

دادراه:

استان :

در صورتی که شما دادخواست فسخ معامله و استرداد خوردرو داده باشید و حکم قطعی شده باشد، بعد از ابلاغ به محکوم علیه باید از دادگاه درخواست کنید که مفاد حکم را به اجرا دربیاورد. شما باید به اجرائیات دادگاه مراجعه کنید. برای راهنمایی بیشتر به شعبه دادگاه بدوی صادر کننده دادنامه مراجعه کنید و رأی تجدید نظر را هم با خود ببرید. برای گرفتن خسارت هم در صورتی که در رأی دادگاه آمده باشد، از اجرائیات پیگیری کنید.

یک وکیل

با دادراه همنظر هستم

محمد حسن  عليزادگان مقدم

محمد حسن عليزادگان مقدم :

استان :

سلام علیکم
اولاً جنابعالی با مراجعه به اجرای احکام دادگاه مربوطه تقاضای توقیف فیزیکی خودرو را به ستاد ترخیص راهور برده و از آنجا در کل ناجا اعم از کلانتری ها و مراکز راهنمایی و رانندگی کشور اعلام می گردد هر کجا خودرو را یافته می توانید سریعاً با 110 آن محل تماس گرفته و توقیف نمایید و مامورین گشت و 110 مکلفند از طریق مرکز فرماندهی و کنترل ناجا استعلام و این خودرو را متوقف نمایند و به پارکینگ منتقل نمایند جنابعالی از اجرای احکام نامه‌ای مبنی بر آزادی و رفع توقیف خودرو می گیرید و هزینه پارکینگ را پرداخت و صورت جلسه می کنند چنانچه خسارتی و یا حق پارکینگی پرداخت کرده باشید آن هم می توانید درخواست جداگانه مطالبه نمایید موفق باشید