مشاوره حقوقی رایگان - تخریب شیشه درب منزل با آجر فحاشی و تهمت در انظار عمومی

با عرض سلام و خسته نباشید
سوالی داشتم یک نفر با ادعای واهی مبنی بر اینکه منزلی که شما در آن نشسته اید مال من است به زور وارد منزل شده و بعد از جر و بحث به بیرون منزل فرار کرده و شروع به داد و بیداد کردن کرده و فحش ها و تهمت های در بین عموم و همسایه ها کرده و در آخر سر با شکستن شیشه درب منزل با آجر از محل متواری شده بنده هیچ جزایی نقدی نمی‌خوام فقط می‌خوام بدونم آیا می تونیم ایشون رو به زندان محکوم کنیم یا خیر تصاویر و مستندات به قاضی پرونده ارجاع داده شده

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام. مجازات تخریب هم حبس دارد بایدباارایه ادله شکایت خودرا مطرح نمایید