مشاوره حقوقی رایگان - حکم شکستن شیشه خانه

خانم بنده یک سال است که به خانه پدرش رفته و بنده بعد از اینکه چند بار به خانه راه ندادن و جواب بنده رو نمی‌دادند رفتم در خونه پدر زنم و آیفون رو چند بار زدم و آیفون رو خاموش کردند و برای صحبت با خانمم شیشه خانه رو با سنگ زدم و شیشه شکست و الان رفتن شکایت کردن
میخواستم ببینم من که قصد صحبت با خانمم بود و نمی‌خواستم شیشه بشکنه حکمم چی میشه؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
درست است که هدف شما مشروع بوده است ولی هدف وسیله را توجیه نخواهد کرد . متاسفانه شما برای به دست آوردن حق قانونی خود ، خواسته یا ناخواسته دست به تخریب اموال زده اید و از این باب در قانون مجازات اسلامی جرم انگاری صورت گرفته است ولی نگران نباشید ؛ چون مجازات این جرم سبک است .

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما مرتکب جرم تخریب شده اید و مجازات خواهید داشت ولی میتوانید انکار نمایید و

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تخریب عمدی و مزاحمت می توانند شکایت کنند.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

شما تعزیر میشوید تا دیگه شیشه خانه مردم را نشکنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام شما شیشه را شکستید با سنگ این کار را کرده اید دلیل موجه ای برای صحبت با شخصی که گوشیش خاموش می‌باشد نیست و دادگاه دلایل شما را قبول نخواهد کرد ولی حسن نیت خود را علاقه خود را زوجه بیان کنید در دادگاه