مشاوره حقوقی رایگان - بیمه حوادث سربازی

سلام بنده سرباز ستاد نیروی زمینی ارتش هستم پای چپم محل خدمت دچار اسیب شد و پس ازگرفتن اعزام و مراجعه به بیمارستان خانواده دکترا رفته بودن خودم با دفترچه سربازی در بیمارستان نیرو هوایی بعثت عمل رباط و مینیسک کردم حالا برای بیمه حوادث پادگان میگه نباید میرفتی اونجا باید بیمارستان خانواده عمل میکردی بیمه حوادث بعت تعلق نمیگیره بنده پدرم دیالیزی و از کار افتادس باید چیکار کنم؟

پاسخ ها :

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

با مدارک پزشکی از نهاد مربوطه و بیمه نیروهای مسلح شکایت کنید. برای مشاوره بیشتر تماس بگیرید