مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با اتباع عراقی

چطور می تونم با یه آقای عراقی ازدواج کنم و پروانه ی زناشویی بگیریم برای ثبت ازدواج ، چون آقا تو عراق زن و فرزند دارن ، ما نمی خوایم همسر اول شون متوجه ازدواج مجددشون بشن و من قراره تو ایران زندگی کنم و خونه داشته باشم چطور می تونم پروانه ی زناشویی بگیریم با مسئولیت خودم این ازدواج رو قبول میکنم چون عاشق همدیگه هستیم و من تا به حال ازدواجی نداشتم و مجردم ، اما می خوایم قانونی ازدواج مون رو ثبت کنیم ، راهی هست که بتونیم بدون رضایت همسر اول و بدون نامه ی دادگاه عراق پروانه ی زناشویی بگیریم

پاسخ ها :

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام طبق قوانین ایران، ازدواج با مرد خارجی نیازمند اجازه دولت بوده و ازدواج مجدد نیازمند اجازه همسر اول است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

ازدواج نیاز به اجازه مخصوص دولت ایران است و مرد هم در صورت ازدواج بایدبرای ازدواج مجدد گواهی طلاق یا فوت همسر اولش را که از سفارت کشور خود گرفته ارایه کند

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر میخواهید قانونی ان را ثبت کنید یاید اجازه دولت ایران وجود داشته باشد و مرد نیز گواهی عدم سازش و یا گواهی فوت همسر اولش را به سفارت عراق در ایران تقدیم کند تا پذیرفته سود. اما برای شما که دختر مجرد هستید ازدواج با مردی که متاهل است توصیه نمیشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ازدواج نیاز به اجازه مخصوص دولت ایران است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام برای ثبت ازدواج در ایران ابتدا باید از طریق سفارت عراق در ایران نامه بگیرید و دولت ایران هم اجازه بدهد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام با این اوصاف به نظر نمی رسد که امکان آن وجود داشته باشد

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

نیاز به اجازه مخصوص از دولت دارد و باید گواهی طلاق و یا فوت همسر ارائه گردد ازدواج با مرد متاهل پیشنهادنمی گردد

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

ازدواج نیاز به اجازه مخصوص دولت ایران است و مرد هم در صورت ازدواج بایدبرای ازدواج مجدد گواهی طلاق یا فوت همسر اولش را که از سفارت کشور خود گرفته ارایه کند

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام با توجه به شرایطی که عرض نمودید امکان آن نمی باشد

تهمینه عزیزی

سرکار خانم تهمینه عزیزی :

با سلامـ برای ازدواج با مرد تبعه خارجی اجازه دولت ایران الزامی است ک بعد از بررسی مورد اجازه داده میشود. و همچنین طبق قواعد اسلامی در ازدواج مجدد مرد اجازه همسر اول الزامی است. مسلما سفارت عراق نیز چنین مدارکی دال بر دلیل ازدواج مجدد را از مرد عراقی خواهد خواست. بنا بر این توصیه میشود به عواقب ان بیاندیشید.

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ازدواج نیاز به اجازه مخصوص دولت ایران است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با توجه به شرایطی که عرض نمودید امکان آن نمی باشد