مشاوره حقوقی رایگان - ازدواج با اتباع عراقی

خواهش میکنم بگید چطور می تونم اجازه ی دولت رو بگیرم ، آیا با این شرایط دولت به ما اجازه ی ازدواج میدن و پروانه ی زناشویی برای ما صادر میشه ، ما خیلی همدیگه رو دوست داریم ، مشکل ما اینه که همسر اول شون رضایت ازدواج مجدد نمیدن ، ما می خوایم بدون اینکه همسر اول شون متوجه بشن ازدواج مون ثبت بشه ، من اصلا به عراق نمیرم ، قراره من ایران زندگی کنم ، چکار کنم که اسم ایشون تو شناسنامه ی من ثبت بشه و با مسئولیت خودم اگر آقا یه زمانی قصد جدایی داشتن حداقل اسم اش تو شناسنامه ی من باشه ، چون مجردم بعدش حرفی پشت سرم نباشه ،
خواهش میکنم تو رو خدا بگید چطور قانونی ازدواج ما ثبت بشه و دولت ایران اجازه ی ازدواج بده

پاسخ ها :

ازدواج با اتباع عراقی