مشاوره حقوقی رایگان - کفالت

با سلام
برا بنده ابلاغیه اومده جهت دفاع از اتهام انتسابی ،ضرب و جرح 2درصد دیه،برم دادسرا و حرفی از بردن ضامن در ابلاغیه نشده.
بنده به اتهام ضرب و جرح از طرف مقابل شکایت کردم که الان محکوم هم شده.ولی بااینکه طرف مقابل هیچ شکواییه ای ارائه نداده ولی سال گذشته به شکایتش با موضوع ضرب و جرح رسیدگی شده منع تعقیب صادر شده و اعتراض کرده و مجدد منع تعقیب قطعی شده
اما مثل اینکه با دستور دادستان پرونده ی شکایت اون مجدد قراره بررسی بشه
سوال اول اینکه آیا نیاز هست ضامن ببرم وقتی تو ابلاغیه چیزی نگفتن؟
سوال دوم اینکه بنده تازه اومدم این شهر و تو این شهر کسیو ندارم ضمانت کنه و میشه کاسب از شهر دیگه بیارم؟
و سوال آخر اینکه با وجود اینکه شاکی اصلا شکواییه ارائه نداده رسیدگی به این موضوع قانونی هست؟
ممنون میشم به سوالات پاسخ بدین
تشکر

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای ارائه پاسخ نیاز به بیان جزئیات است