مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق برای مهریه

سلام یه سوال داشتم ممنون میشم وکلای عزیز کمک کنند
میخواستم ببینم توقیف حقوق کارگر برای مهریه شامل چی میشه؟ایا اضافه کاری و ماموریت و کارانه هم شاملش میشه؟

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

از کل دریافتی در صورت داشتن فرزند یک چهارم و نداشتن فرزند یک سوم توقیف میشود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت داشتن فرزند یک چهارم توقیف میشود اگر نداشته باشید یک سوم

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
یک چهارم کل حقوق و اگر فرزند نداشته باشد یک سوم حقوق

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

در صورت داشتن فرزند یک چهارم توقیف میشود اگر نداشته باشید یک سوم

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

یک چهارم حقوق و اگر فرزند نداشته باشد یک سوم

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

از کل دریافتی در صورت داشتن فرزند یک چهارم و نداشتن فرزند یک سوم توقیف میشود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

از خالص حقوق بر حسب مورد 1/3ویا 1/4کسر می گردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام 1/4 یا 1/3 از خالص دریافتی قابل توقیف است

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام یک چهارم از حقوق و در صورتی که فرزندی نداشته باشد یک سوم حقوق توقیف می گردد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

یک چهارم کل حقوق و اگر فرزند نداشته باشد یک سوم حقوق

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام یک چهارم از حقوق و در صورتی که فرزندی نداشته باشد یک سوم حقوق توقیف می گردد