مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد بین دو شخص حقیقی

سلام. وقت بخیر
خواستم بدونم اگه دو نفر با هم یه قراری بزارن و مکتوبش کنن و امضا و اثر انگشت بزنن، آیا این نوشته وجهه قانونی داره؟ مثلا قرار بزارن که در عرض یکسال یک نفر برای دیگری یک وسیله ای بخره و طرف مقابل هم کاری مباح که خلاف عرف و قانون نیست و محال هم نیست انجام بده. آیا این وجهه قانونی داره؟ و در صورت تخلف در دادگاه قابل استناده؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم این است که جمیع مستندات بررسی شود و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله قراردادهای عادی بین افراد برای انها لازم اتباع است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام قراردادهای خصوصی در صورتی که مخالف صریح ماده 10 قانون مدنی نباشد نافذ است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
قراردادهای خصوصی در صورتی که مخالف صریح ماده 10 قانون مدنی نباشد نافذ است

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

علی الاصول موردی ندارد و منطبق با اصل ازادی قراردادهاست اما باید مورد بخصوص بررسی شود تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد. در صورت تمایل جهت کسب اطلاعات بیشتر تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله اصل بر صحت قرارداد می باشد