مشاوره حقوقی رایگان - ملاقات با فرزند

پسری هفت ساله دارم .چند ماه پیش همسرم خونه رو ترک کرد و رفت خونه پدرش توی شهر و استان دیگه که 400 کیلومتری محل سکونت فرزند.الانم دستور موقت ملاقات با فرزند رو گرفته که از چهارشنبه س 14 تا جمعه س 17 ملاقات داشته باشه.
1.ملاقات کجا انجام میشه
2.اون باید بیاد محل سکونت فرزند یا من باید بچه رو ببرم محل سکونت فعلی همسرم.
3.ملاقات برای یکباره یا هر هفته
توی دادنامه چیزی ذکر نشده حتی عنوان هر هفته در زمان ملاقات ذکر نشده است و فقط ذکر شده چهارشنبه ساعت 14 تا جمعه ساعت 17
4.باتوجه به محصل بودن فرزند فاصله مکانی دو شهر وخطرات جاده ای و شیوع کرونا میشود زمان ملاقات را طولانی تر کرد
.ممنونم راهنمایی کنین

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منظور هر هفته از چهارشنبه تا جمعه است به نظر زوجه باید در محل زوج باید تحویل بگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

مکان و زمان ملاقات بسته ب توافق پدرو مادر هر هفته طبق حکم است . اگر نیامده باشد در کلانتری محل نیز میباشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی اظهارنظر دقیق مستلزم گفتگوی تلفنی با شما می باشد تا بتوان بهتر شما را راهنمایی نمود می توانید تماس بگیرید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

مکان و زمان ملاقات بسته به توافق پدرو مادر هر هفته طبق حکم است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام چهارشنبه هر هفته و به صورت توافقی عمل شود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام اصولا زوج باید فرزند را از محل سکونت زوجه تحویل بگیرد و سپس برگرداند مگر در دادنامه محل دیگری پیش بینی شده باشد

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

مکان و زمان ملاقات بسته به توافق پدرو مادر هر هفته طبق حکم است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
محل تحویل محل اقامت پسرتان است .
اگر دادگاه در محل زندگی خانم تشکیل و رسیدگی شده همان جا مکان تحویل است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

اگر تعیین نشده زوج باید از زوجه فرزند تحویل گیرد یا در این خصوص توافق گردد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

مکان و زمان ملاقات بسته ب توافق پدرو مادر هر هفته طبق حکم است . اگر نیامده باشد در کلانتری محل نیز میباشد .

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام زمان و مکان ملاقات بسته به توافق پدر و مادر هر هفته طبق حکم می‌باشد اگر در حکم نیامده باشد در کلانتری محل نیز می‌توانند