مشاوره حقوقی رایگان - تصرف و فروش مال الارث وراث توسط یکی از وراث قبل از تقسیم ان یا تعیین بهای ان

سلام ،من اخرین فرزند از هشت فرزند هستم ،سه برادر وپنج خواهر هستیم ،سال 95بعد از فوت پدر یک منزل باسند ششدانگ که دران ساکن بودیم و12/5 هکتار زمین کشاورزی ابی مجهز به چاه عمیق ،سند مشاع به ارث ماند ،سال 98 برادر بزرگ با شراکت برادر دوم ما طی معاملات غیر قانونی دچار ورشکستگی شد وتمام چکهای انها برگشت خورده وطلبکاران اقدام به شکایت وگرفتن حکم جلب ایشان کردند ،چون مااز قانون ارث بی اطلاع بودیم ،ایشان با گرفتن برگه انحصار وراثت به قیومیت مادرمان با تحت فشار قرار دادن و دادن قول وقسم خوردن مبنی بر جبران و دادن حق همه وراث اقدام به فروش منزل کرده وتمام بهای ان را به طلبکاران دادند و تعدادی از چکهایش پاس شدوباز با دادن قول به ما که حق خود وبرادرم را می فروشند اقدام به فروش 7/5 هکتار از کل زمین نمود وباز تمام بهای انرا به نفع خود برداشت وبه طلبکاران داد ،وچون ما مدرکی نداریم از گفته هایش ،این را بهانه کرده وتمام قول وقرار وقسمهایش را انکار میکند ،ونه تنها منو مادرم مستاجر شده ایم ،و5 هکتار باقیمانده زمین 15 سال است تصاحب وبهره برداری میکند بدون هیچ توجهی به حقمان ،لطفا بفرمایید من میتوانم با استناد به شهادت شهود و وراث وشهادت مادرم مبنی بر قول وقسم وقرار ایشان ،واینکه معامله وفروش سهم الارث ما مصداق کلاهبرداری میباشد ایشان را در محضر دادگاه محکوم به پرداخت حقمان به نرخ روز واحضار طلبکارانش چکهایش تا امروز دستش را از زمین کوتاه کنیم ،ممنون ،راهنمایی کنید

پاسخ ها :

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

باراثبات دعوی بر عهده مدعی است وشهادت شهود نیز به عنوان یکی از ادله اثبات دعوا قابل استناد است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت شهادت شهود یکی از ادله اثبات دعوا است و تشخیص صحت اظهارات شهود با قاضی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام. برای ارائه پاسخ نیاز به بیان جزئیات موضوع است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای ارائه پاسخ دقیق حقوقی نیاز به بیان جزئیات موضوع است