مشاوره حقوقی رایگان - وام

وام 100 میلیونی رو به اقایی ک خودش کارمند بانک بود به مبلغ 20 میلیون تومن فروختم همه کارارو خودشون تو بانک در یک روز انجام دادند و حتی ضامن هم خودشون بودن بعداز چندماه اخطار اومد ک اقساط پرداخت نشده وقتی پیگیر شدم متوجه شدم ایشون به جرم کلاهبرداری زندان هستش ، بانک حسابمو بسته حالا باید چیکار کنم؟با توجه به اینکه ضامن داشته چرا از ما خواستن ک اقساط رو پرداخت کنیم.؟ و اینکه چه دردسرهایی برایم به وجود میاره؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما مسول پرداخت هستید باید مبلغ را بپردازید و بعد از این اقا مطالبه کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هر صورت قانونا مسئول پرداخت هستید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
شما و ضامن ها همه مسئول هستید و بانک به هر کس که بخواهد می تواند مراجعه کند جهت وصول