مشاوره حقوقی رایگان - با رأی دادگاه تجدید نظر حقم پایمال شده نمی دونم باید چکار کنم؟

در سال1383 ارثیه زمین های پدرم به نام خودم سند ثبتی خورده در سال 1394 یکی از پسر عموهای با دو کاغذ عادی که شاهدش هم پدر خانمش می باشد. این دو تاریخ جعلی بیع نامه ها را تاریخ کشانده عقب تر از سند ثبتی من تاریخ زده و اثر انگشت پدرم را هم گرفته الان پدرم فوت‌ کرده شاکی من شده من را الزام به ابطال سند رسمی من به نام خودش کرده حالا من باید چکار کنم کیفری شکایت کردم متأسفانه به ناحق رای به نفع او و به ضرر من صادر شده

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

شما بایستی دادخواست تقابل مبنی بر ابطال این دو فقره قولنامه عادی را علیه ایشان واشخاصی که در متن مبایعه نامه به عنوان فروشنده و خریدار قید گردیده است مطرح نمایید و با توجه به اینکه سند شما رسمی است اصولاً سند عادی ایشان تاب و توان مقابله با سند شما را نخواهد داشت

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

با طرح شکایت کیفری جعل واستفاده از سند مجهول اقدام نمایید ودر صورت اثبات نسبت به حکم صادره اعاده دادرسی بدهید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
موضوع دعوای شما نیاز به بررسی و گفتگو دارد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با طرح شکایت کیفری جعل واستفاده از سند مجهول اقدام نمایید ودر صورت اثبات نسبت به حکم صادره اعاده دادرسی بدهید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ابتدا جعل را اثبات و سپس اعاده دادرسی دهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام ابتدا جعل را اثبات نماییدوسپس اعاده دادرسی نمایید

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

با سلام اظهارنظر دقیق مستلزم بررسی مستندات است.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

به عنوان جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کبفری کنید در صورتیکه حکم به نفع شما صادر شود میتوانید بر اساس حکم اعاده دادرسی بدهید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

ابتدا جعل را اثبات نمایید و سپس اعاده دادرسی نمایید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

شکایت جعل و استفاده از سند مجعول نمایید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شما بایستی دادخواست تقابل مبنی بر ابطال این دو فقره قولنامه عادی را علیه ایشان واشخاصی که در متن مبایعه نامه به عنوان فروشنده و خریدار قید گردیده است مطرح نمایید و با توجه به اینکه سند شما رسمی است اصولاً سند عادی ایشان تاب و توان مقابله با سند شما را نخواهد داشت

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

ابتدا جعل را اثبات نمایید و سپس اعاده دادرسی نمایید