مشاوره حقوقی رایگان - ملک

با سلام و خسته نباشید
قبل از عقد همسرم خونه ی قولنامه ای خودش رو ب نامم زد ، برای اینکار پولی رو مادرم بحساب ایشون ریختن ایشونم ب حساب شخص دیگری انتقال دادند و اون شخص هم پول رو ب حساب مادرم برگردوند، در قولنامه حتی تمام خیارات از جمله خیار غبن و فاحش رو از خودش ساقط کرده ...
الان ادعا میکنه ک با دو نفر شاهد میره خونه رو برمیگردونه یا اینکه به نرخ روز پول خونه رو ازم میگیره ؟!
امکان برگردوندن خونه هس؟ میگه معامله فسخ شده و تو ملک منو غیرقانونی تصاحب کردی ...

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام اگر خانه در مقابل ضمانت بوده و آن مبلغ عودت داده شده است بله