مشاوره حقوقی رایگان - تصرف کوچه

سلام
ملک مورثی در روستا دارم پس از سال‌ها به تازگی اقدام به گرفتن آن کردم. در مجاورت ملک من کوچه واقع بود که متاسفانه همسایه با یکی دیگر از وراث توافق کرده و نصف عرض (بر) کوچه را تصرف کرده و انتهای کوچه را هم دامداری ساخته (قبل از اجرای طرح هادی) و کوچه به بن بست تبدیل شده. حالا که من به دهیاری و بنیادمسکن معترض شدم عنوان کردند که چون قبل از طرح هادی بوده، ملک همسایه تثبیت شده و ملاک ما وضع موجود است.
- آیا می‌توان اقدام کرد و برای تخریب دامداری و بازگرداندن کوچه به حالت اول رای گرفت؟!

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تحت شرایطی از طریق دادگاه می توانید طرح دعوا کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

از طریق دادگاه می توانید طرح دعوا کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام تحت شرایطی از طریق دادگاه می توانید طرح دعوا کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

تحت شرایطی از طریق دادگاه می توانید طرح دعوا کنید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید مدارکی برای اثبات این موضوع داشته باشید تا بتوانید دعوای حقوقی مطرح کنید