مشاوره حقوقی رایگان - پدری ک از دختر می‌خواهد خرج خود را بدهد و او را تهدید میکند

سلام من 18 سال و7 ماه سن دارم و دانشجوی معماری هستم پدرم از 14 سالگی منو فرستاد سرکار و بهم میگ که من وظیفه ای در قبال تو ندارم و باید خرج خودتو بدی چند وقت پیش تصادف کردم و دیه گرفتم از اونموقع پدرم خیلی منو میزنه و میخاد کارتمو بگیره و چند بارم از خونه انداختم بیرون و وقتی بهش میگم من دانشجو ام و خرج داره تحصیلم میگ سرتو میبرم اگ ندی حتی پول سیگارش هم از من میخاد من الان شرایط مستقل زندگی کردن و دارم و اصلا شرایط روحی و جسمی خوبی ندارم میخاستم ببینم امکان اینکه بتونم با اجازه دادگاه مستقل زندگی کنم و دارم و اگ امکانش هست ی راه حل بهم بدید

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما می توانید بدون اجازه دادگاه مستقل زندگی کنید و از پدرتون می توانید به عنوان توهین و ضرب و شتم شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خدمت شما مخاطب گرامی برای راهنمایی و مشاوره بهتر نیاز به گفتگوی تلفنی است در صورت نیاز تماس بگیرید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما میتوانید مستقل زندگی کنید نیاز به اجازه دادگاه هم نیست

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید