مشاوره حقوقی رایگان - نگه داشتن ماشین در کوچه ای که فقط یک ماشین میشه رد شد

ما همسایون همیشه ماشین رو میذاره تو کوچه ای که فقط یک ماشین تاکید میکنم یک ماشین از اون رد میشه و ماهم نمی تونیم از کوچه بریم کوچه بن بست نیست فقط عرضش کمه الان راه حل قانونی چیه ؟میشه بگین ؟ما نمی تونیم ماشین رو در بیاریم از حیاط

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

ابتدا ارسال اظهارنامه و سپس شکایت کیفری مزاحمت و ممانعت از حق

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با عنوان مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به عنوان مزاحمت می توانید پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه نمایید و سپس شکایت ممانعت از حق و مزاحمت را اقامه نمایید و

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

تماس به پلیس 110 و تنظیم صورتجلسه و سپس شکایت ممانعت از حق و مزاحمت را مطرح بفرمایید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورت جلسه نمایید و سپس شکایت ممانعت از حق و مزاحمت را اقامه نمایید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با عنوان مزاحمت و ممانعت از حق شکایت کنید