مشاوره حقوقی رایگان - مشکل پارک در خیابان

با سلام و احترام
منزل بنده در انتهای کوچه شش متری با بر سه متر هست .. دو همسایه راست و‌ چپ قبل من هر دو با مستاجرشون با وجود داشتن پارکینگ در کوچه پارک میکنن .. و بنده به سختی ماشین رو وارد پارکینگ یا خارج میکنم چه بسا خیلی وقتها زنگ میزنم که ماشین بردارید و بسیار با ناراحتی و عصبانیت ماشین جابه جا میکنن .. خسته شدم .. چه کار قانونی می تونم انجام بدم که همسایه ها تعهد بدن که ماشینشون رو بزارن تو پارکینگ ؟ به حرف هیچ توجه ای ندارن .. از اینکه هر بار با اینها درگیر بشم داره مریض میکنه .. واقعا راهی نداره .. اینقدر شهر بی قانونه مگه

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس 110 زنگ بزنید و صورت جلسه نمایید و سپس شکایت مزاحمت را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با عنوان مزاحمت شکایت کنید بدوا از طریق 110 صورتجلسه کنید.

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

یکبار به پلیس 110زنگ بزنید که صورتجلسه کنید و بعد تحت عنوان مزاحمت شکایت کنید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام عکس بگیرید و در خصوص مزاحمت شکایت کنید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید ابتدا عکس گرفته و با پلیس 110 تماس بگیرید و موضوع را صورتجلسه نموده بعد تحت عنوان مزاحمت شکایت نمایید