مشاوره حقوقی رایگان - کارت ایثارگری و کسری خدمت فرزند پدر فوت شده

سلا و خسته نباشید
پدر بنده سال 60 تا 62 در منطقه عملیاتی دزفول در بیمارستان صحرایی به مدت 24 ماه خدمت کرده و 6 ماه دوره احتیاط هم دارند.
سوال این است کارت هایی که ارایه دادن نوشته ها تقریبا ناخوانا هستند
پدرم در قید حیات نمیباشند و من خودم سرباز هستم
من متاسفانه از امور ایثارگران شهر خودم پرسیدم ولی پیچوندن به نحوی .
الان سوالم اینه ایا من میتونم به ستاد کل در تهران مراجعه کنم و از اونجا کارت ایثار گری بگیرم یا حتما باید برم دزفول؟؟؟
و اینکه هم دوره ای پدرم کارت خودشو از تهران گرفت منم میتونم از اونجا پیگیر شم بگیرم؟
یگان خدمتی اونا در پادگان حمید بوده ولی مدارک اونا اونجا نبوده
ممنون میشم کامل راهنمایی کنید
ممنون از سایت خوبتون خدا یار و نگهدارتان باشد

پاسخ ها :

کسری خدمت فرزند ایثارگر کارت ایثارگری