مشاوره حقوقی رایگان - شهادت دادن فرزندان

با سلام و خسته نباشید خدمت شما عزیزان
من دارای سه فرزند(یک پسر و دو دختر) هستم. بعد از سی سال زندگی مشترک با همسرم بخاطر مسائلی به مشکل برخوردیم و حال بخاطر این موضوع دختر و پسر بزرگم بخاطر مسائل عاطفی جانب خواهی مادرشان رو میکنند و حال همسرم برای نفقه ادعا کرده و بیان میکند طی چندین سال گذشته من هیچ گونه خرجی برای ایشان نکرده ام. در حالی که از تمکن مالی خوبی برخوردار هستم و هیچ کمبودی برای زن و فرزندان
در این چند ساله نگذاشته ام. همچنین ادعا کرده که پولی که از پدرش ارث رسیده را به من داده،
فرزندانم می گویند ما صحت گفته های مادرمان را تایید میکنیم و حاضر به شهادت در دادگاه هستیم.
می خواستم بدانم آیا شهادت فرزندان بر علیه من قابل استناد هست یا نه؟
با سپاس فراوان

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

بله قابل استناد است ولی دادگاه مدارک دیگر هم لازم دارد مثلا ثابت کنن که هیچ پرداختی از ناحیه شما نبوده شما اگر پرداختی دارین به دادگاه ارایه بدین