مشاوره حقوقی رایگان - تیر خوردگی

سلام خسته نباشید . سوالم اینه داخل خیابان در حال رانندگی بودم که مورد تیر اندازی قرار گرفتم که از ناحیه صورت جراحاتی بهم وارد شد و این که اون اشخاصی که بهم شلیک کردن نمی شناسم فیلمشم موجوده . می خواستم بدونم شکوائیه را علیه چه کسی باید تنظیم کنم .تشکر

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شکایت علیه افراد ناشناس مطرح کنین و درصورت پیدا نشدن اشخاص دیه از صندوق حمایت بهتون پرداخت میشه

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

شکایت علیه افراد ناشناس مطرح کنین و درصورت پیدا نشدن اشخاص دیه از صندوق حمایت بهتون پرداخت میشه

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

درصورت پیدا نشدن اشخاص دیه از صندوق بیمه خسارات بدنی پرداخت میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
درصورت پیدا نشدن اشخاص دیه از صندوق بیمه خسارات بدنی پرداخت میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

شکایت علیه افراد ناشناس مطرح کنین و درصورت پیدا نشدن اشخاص دیه از صندوق حمایت بهتون پرداخت میشه

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

در صورت پیدا نشدن اشخاص دیه از صندوق بیمه خسارات بدنی پرداخت میشود

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

در صورت پیدا نشدن اشخاص دیه از صندوق بیمه خسارات بدنی پرداخت میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما باید شکایت خود را به طرفیت داستان و افراد ناشناس اقامه نمایید و مطالبه دیه از بیت المال را نمایید و دیه شما از صندوق تامین خسارات بدنی پرداخت خواهد شد اگر