مشاوره حقوقی رایگان - تدلیس در ازدواج

متاسفانه همسرمن قبل عقد باکره نبوده وهمچنین داری بیماری شیزوفرنی و افکتیو و منیک دیپریشن بوده بعد ازدواج متوجه شدم ایا میتوانم به دلیل تدلیس در ازدواج از پدر خانمم شکایت کنم زیرا برای باکره بودن از بی اطلاعی واحساس من سوء استفاده کرده ومن را فریب دادند و برای بیماریش هرباراقدام میکنم پدر خانمم همسرم را باسروصدا امده میبرد وبا پادرمیانی برمیگرداند پروسه درمان را عقب می اندازند

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از همسرتون می توانید شکایت کنید و با ارسال اظهارنامه فسخ نکاح را اعلام کنید و دادخواست فسخ نکاح بدهید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر بر علیه پدر خانم نمیتوانید اقامه دعوا نمایید و اگر مدت زیادی از انعقاد عقد نکاح ، گذشته باشد نمیتوانید دادخواست فسخ نکاح به علت تدلیس همسر ، را به طرفیت همسر اقامه نمایید ولی