مشاوره حقوقی رایگان - عقد و طلاق

سلام بنده با شخصی عقد کردم و بعد از آن متوجه شدم که فرد مورد نظر باکره نیست و مشکل روحی و روانی دارد و چندین بار سابقه خودکشی داشته و به من نگفتن . حالا ادعا دارن که من اون و از باکرگی در اوردم درصورتی که اینجور نیست.
آیا مهریه به صورت کامل به ایشان تعلق میگیرد ؟ آیا میشود از حق تدلیس استفاده کرد و از آن ها خسارت گرفت ؟ چون همش با نقشه وارد شدن و من با اون نزدیکی نداشتم
و گفتن عقدی که اینجا جاری میشه جنبه استناد قانونی نداره و فقط برای محرمیت طرفینه ولی الان مدعی شدن.

پاسخ ها :

تدلیس در ازدواج به دلیل باکره نبودن مهریه در صورت تدلیس در ازدواج تدلیس در ازدواج مهریه باکره نبودن زوجه بیماری روانی زوجه