مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه

باسلام من یه تراکتور اگهی کردم برا فروش یک نفراومد پای معامله قیمت روگذرونیم 182 میلیون 10 میلیون همون شب ریخت به حساب من قرار شد فردای آن شب 172 میلیون بقیشو به حساب من واریز کنه ولی باوجود گذشت 6روز هیچ پول دیگری به حساب من واریز نکرده وطوری که صحبت کرده بودیم اگه درموعد مقرر بقیه پول را به حساب من واریز نمیکرد معامله فسخ بود حالا گوشیش روشنه ولی جواب هیچ شماره ای را نمیده من حتی چندبار بهش پیام دادم شماره کارت بده تا10میلیون را بریزم بحسابت شماره کارت نمیده درضمن پول هم با کارت دخترش ریخته به حساب من هیچ گونه قرارداد مکتوب نداریم اون آقا هم هیچ شاهدی تومعامله نداره میخواستم ببینم من میتونم تراکتور را بفروشم یانه

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام و ادب و احترام در خصوص سوال شما عرض کنم، جهت اظهارنظر بهتر ، بررسی کامل موضوع و مستندات ضروری است؛ و امکان ارائه پاسخ به این شکل کلی وجود ندارد.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

برای فسخ معامله ابتدا باید به ایشان اطلاع دهید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

برای فسخ معامله ابتدا باید به ایشان اظهارنامه رسمی ارسال نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله ولی بهتر است که ابتدا تکلیف معامله را روشن نمایید و