مشاوره حقوقی رایگان - بیعانه گرفتن بابت فروش خودرو

سلام در 13 فروردین ماه 1403خودرو را آگهی کردم خریداری زنگ میزند و از خودرو رضایت دارد و مبلغ 10 میلیون تومان بیعانه جهت اتمام و صد در صد خواستن ماشین را پرداخت کرد و گفت آگهی را پاک کنید و چند روز بعد بابت تعویض پلاک و مراحل قرار گذاشتیم بنده هم مبلغ 20 میلیون تومان‌جهت خرید خودرو دیگر بیعانه پرداخت‌کردم. خریدار خودرو بنده سر وقت قرار حاضر نشد و چند روز بعد پیام داد که من منصرف شدم و هر چی باید جریمه بشوم را میپذیرم بنده هم 20 میلیون تومان ضرر و زیان خرید خودرو که بیعانه داده بودم را پرداخت‌کردم.
خریدار خودرو بنده الان پیام داده که من10 میلیون تومان که بابت بیعانه داده بودم را اگر خودرو را شما فروختی به من بازگردانید بنده باید چی کار کنم؟ ممنونم

پاسخ ها :

فاطمه عباسی

فاطمه عباسی :

اگر در قرارداد خسارت تعیین کردید قابل مطالبه هست

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مطالب ارسالی شما را مطالعه کردم موضوع نیازمند بررسی بیشتر است و گفتگوی طرفینی را می‌طلبد

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ملزم به استرداد مبلغ ایشان هستید مگر اینکه قراردادی بین شما موجود باشد دلیل مطالبه وجه به طرفیت شما هم مطابق قانون مدنی دارا شدن بدون جهت مطابق قاعده اکل مال من باطل است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
ده میلیون تومان به نظر بنده قابل مطالبه نیست

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام بسته به مفاد قرارداد است_پس بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان نیاز به بررسی مستنداتتان دارد تا با گفتگوی متقابل راهنمایی شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست مطابق قرارداد عمل نمایید