مشاوره حقوقی رایگان - انشعاب برق

با سلام بیش از بیست سال پیش اقدام به خرید انشعاب برای چاه کشاورزی نموده و خط بیست کیلو وات از روی ملک همسایه عبور می کرد در همان موقع مالک ملک با حضور در اداره برق اعلام رضایت نمود ولی بعد از فوت آن مرحوم اخیرا یکی از وراث درخواست رفع معارض کرده ، آیا بعد از بیست سال میتواند درخواست رفع معارض نمایید، هزینه رفع معارض بعهده درخواست کننده است یا صاحب. انشعاب لطفا به آیین نامه قوانین مربوطه اشاره بنده را راهنمایی کنید ، ضمنا اداره برق تهدید به قطع انشعاب نموده است.

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله میتواند درخواست رفع معارض کند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله وراث همسایه ، می توانند درخواست رفع معارض را نمایند و هزینه‌ آن برعهده شما خواهد بود. مگر ..
جهت نیاز به توضیحات بیشتر تماس بگیرید